Voordelen bedrijfsvideo’s

De voordelen van een drone voor bedrijfsfilms

Hoe laat je je bedrijf of evenement van z’n beste kant zien? Met een drone film trek je direct alle aandacht. Het is de perfecte manier om een omgeving of sfeer neer te zetten en de kijker de video in te trekken. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan ‘mee te vliegen’ met de camera en een kijkje van bovenaf te nemen? 

Het maken van drone promotie video’s is de meest populaire trend in eventmarketing op dit moment en biedt een unieke manier om videobeelden vast te leggen. Drones maken luchtopnames een stuk eenvoudiger, zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar tegen aanzienlijk lagere kosten dan in het verleden. Wat zijn nog meer goede redenen om een promovideo te maken met een drone? 

1.    Een echte aandachtstrekker

 Een prachtig fly-over shot van je bedrijf als openingsbeeld van je promotiefilm. Je zintuigen staan op scherp, je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, je wilt weten wat er verder nog te zien is. Drone shots maken indruk en de meeste mensen kijken zo’n bedrijfsvideo helemaal uit. Het zijn toch beelden die je als normaal mens nooit zou kunnen maken. Is hij echt mooi? Dan delen mensen hem ook nog voor je met vrienden en volgers op sociale media. Betere marketing is er niet!  

2. Een revolutie voor bedrijfsfilms op video’s 

Een video laten maken met drone opnamen wordt steeds makkelijker. Vroeger moest je nog een hele filmploeg inhuren om professionele bedrijfsfilms te laten maken. Wilde je iets in vogelvlucht filmen? Dan moest er ook nog een helikopter bij. Dit betekende hoge kosten, veel tijd en was voor bijna niemand weggelegd. Met een drone is ‘the sky the limit’ en eigenlijk is zelfs dat niet het geval. Met enkele uren filmen heb je al veel kwaliteitsmateriaal tot je beschikking. Luchtfoto’s, vloeiende drone shots, impact shots, combinaties met gewone filmopnamen vanaf de grond, de mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer de verschillende soorten shots in de videomontage en je bereikt schitterende resultaten.

3. Verhoog je reputatie en status met een drone video

Een bedrijf met een promotiefilm die is gemaakt met een drone, verhoogt daarmee zijn status. Je hoeft tegenwoordig geen helikopter meer in te huren voor het maken van luchtfoto’s, maar je maakt wel veel indruk met een dronefilm. Een video met drone opnamen is professioneel. Je voegt zo waarde toe aan je merk, bedrijf of evenement, bent trots op wat je doet en wilt gezien worden! Dit geeft jouw verhaal en marketing een enorme boost.

4. Perfect voor het vastleggen van evenementen

Drone-videografie is perfect bij evenementen. Film snelle actie, zoals bij sportevenementen, of leg de sfeer vast van een festival. Je kunt een drone dichtbij de actie krijgen zonder in de weg te zitten, en hij kan pal naast spelers over het veld vliegen. Dit biedt veel mogelijkheden voor zowel fotografie als video’s. Een zogenaamde aftermovie is ook een ideale manier om een drone in te zetten. Een aftermovie is de perfecte gelegenheid om je volgende evenement aan te kondigen, terwijl de energie van de afgelopen keer nog voelbaar is. Zo’n drone video maak je tijdens de voorbereiding en het evenement zelf. Een kijkje achter de schermen, luchtfoto’s van een podium of close-ups zijn voorbeelden van materiaal dat je kunt gebruiken in de marketing voor toekomstige evenementen.


Ben je geïnteresseerd in het laten maken van bedrijfsfilms of bedrijfsvideo’s al dan niet met een drone of dronepiloot,
neem dan eens contact op!

Previous
Previous

Drone piloot of videograaf